İlçe Müftüsü

BEKİR ERTÜRK

Gölköy İlçe Müftüsü                                                                                                                       ​

08.03.1969 tarihinde Ordu’nun Kabataş ilçesine bağlı Yeniceli Mahallesinde doğdu. Kabataş İlçesi Eceli Köyünde İlköğretimini tamamladı.1981–1988 yılları arasında orta ve lise Öğretimini Ordu İmam Hatip Lisesi’ni bitirdi. 1991 yılında başladığı Mısır El Ezher Üniversitesini 1996 yılında tamamladı. 1997 – 1998 yılları arasında İzmir 9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde denklik diploması aldı. Memuriyet hayatına 1997 yılında Ordu İli Akkuş İlçesi Külekçili Köyünde İmam – Hatip olarak başladı. 2002–2005 tarihleri arasında DİB Akçaabat Darıca Eğitim Merkezi II. Dönem İhtisas Kursunu başarıyla tamamladı. Bu kurstan sonra 2005 – 2008 yılları arası Kars İli Kağızman İlçe Vaizliği, 2008 – 2010 yılları Arası Tokat İl Vaizliği, 2010 – 2012 yılları arası Ordu İl Vaizliği yaptıktan sonra 12.12.2012-21.01.2016 tarihinde Ağrı Taşlıcay İlçe Müftüsü olarak görev yaptı. 04.02.2016 tarihinde Ordu İli Gölköy İlçe Müftüsü olarak atandı. Halen Ordu ili Gölköy ilçesinde Müftü olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Arapça bilmektedir.

Kurum Adı

Diyanet (Gölköy İlçe Müftülüğü)

Kuruluş Amacı

Laiklik ilkesi doğrultusunda, bütün siyasi Görüş A.Ş. düşünüşlerin Dışında kalarak milletçe dayanışma bütünleşmeyi amaç edinerek (Anayasa md. 136), İslam Dini'nin inanç, ibadet ibadet yerlerini Yönetmek A.Ş. ahlak esasları Ile Ilgili işleri yürütmek, din Konusunda Toplumu ydınlatmak Ettik Ettik Ettik. (633 SK MD.1).

Misyonu

Toplumu on iki Temel Kaynağı Kur'an A.Ş. Konusunda aydınlatırken dinin din Olan Sünnete Dayalı sağlam Bilgiyi Esas almak.

Vizyonu

Konusunda MEZHEB'e Din, anlayış Uygulama ayrımı Yapmadan vatandaşlık esasına Göre Hizmet sunmak.Sürekli Bilgi üretmek, Bilgiyi Toplumla Paylaşmak A.Ş. güncel sorunlar Hakkında yerinde zamanında açıklama yapmak Ettik.

Engelli, kimsesiz, Yaşlı, yoksul, hükümlü tutuklu gibi ilgi A.Ş. desteğe muhtaç vatandaşlarımızın, A.Ş din hizmetinin ayrılmaz Bir Parçası Kabil etmek, olmayı yanında ..

itikadi Ameli ilkelerini özümsemiş Ettik İslam'ın, Eğitim dinî ilmi verileri Birlikte kullanabilen, söz Ettik davranışlarıyla örnek bir hayat sergileyebilen din görevlilerine Ettik, beşeri İlişkilerde Topluma öncü, muhatabını anlayan Toplumla Barışık Ettik dinî Sorunlarına pratik Çözümler üretebilen ziyaretinde kendisiyle, kültür Seviyeleri YÜKSEK A. Ş. olmak Sahip.

kişisel Durumu

memur

İşçi

Bekir ERTÜRK - İlçe Müftüsü

Tuncay YILDIRIM İlçe Vaizi

Cemil YİĞİT - İlçe Vaizi

Ayhan GÜNEŞ-VHKİ

Ferit BULUT-VHKİ

Sebahittin TAŞ-Müftülük Şoförü

Ali BENLİ-Müftülük Hizmetlisi

Araç Durumu

Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfına Ait Araç Mevcuttur

Bina Durumu

Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfına ait Binada Hizmet Vermektedir.

Açık Adresi

. Kuşluvan Mah Camii Sokak No: 10