OKUL ÖNCESİ 04-06 YAŞ GRUBU KURAN KURSLARIMIZIN  YIL SONU ETKİNLİĞİ ÖĞRENCİLERİN BELGE SEVİNCİ

OKUL ÖNCESİ 04-06 YAŞ GRUBU KURAN KURSLARIMIZIN YIL SONU ETKİNLİĞİ ÖĞRENCİLERİN BELGE SEVİNCİ

Gölköy İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yeni Camii Kuran Kursunda 04-06 yaş grubuna Okul Öncesi Öğretim Programına katılan minikler 8 aylık eğitim sürecinden sonra belge almanın sevincini yaşadılar.
Gölköy İlçe Müftülüğümüzce ikinci defa bu yıl eğitimine başlanan 04-06 yaş grubu çocuklara yönelik dini ve kültürel değerlerin verilmeye başlandığı Kurslarda, çocuklara yaşlarına uygun eğitim veriliyor.
         Belge merasiminde konuşan Gölköy İlçe Müftüsü Bekir ERTÜRK, Peygamberimizin küçük ümmeti Melek yüzlü 60 tane öğrencimizin Kur’an-ı kerimi öğrendiğini belirtti.
“ İlçemizde iki noktada çalışma yapıyoruz. Biri 04-06  Yaş grubu Kur’an Kursu  öğrencileri, diğeri ise Yatılı hafızlık Erkek Kur’an Kursu . Peygamber efendimizin küçük ümmetine hizmet etmek , onlara bu yaşta  saygıyı, sevgiyi, merhameti öğretmek bizim asli görevimizdir.” dedi ve tüm emeği geçen Kur’an Kursu öğreticilerine, öğrenci ailelerine ve tüm misafirlere teşekkür etti.”
2016-2017 Eğitim-öğretim dönemi içerisinde Sübhaneke, Rabbena Duaları, Fatiha Suresi, Felak, Nas, Ayetel Kürsi, Amentü gibi çeşitli duaları ezberleyen çocuklar, oyunlar eşliğinde öğrendikleri dualarla anne-babalarına mutluluk yaşattılar. Öğrenciler hazırladıkları programı sergileyerek büyük beğeni topladı.