Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Semineri Kursuna Katılan Personelimize Belgeleri Verildi...28.04.2016

Müftülüğümüze bağlı çeşitli camilerde görev yapan İmam-Hatipler için 07.03.2016-28.04.2016 tarihleri arasında Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu düzenlendi. Kur’an Kursu ve camii hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde sunulması amacıyla personelin mesleki yeterliliklerini artırabilmek için düzenlenen Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim  Kursunda Başarılı olan Kursiyerlere, Belgeleri Gölköy Müftüsü Bekir ERTÜRK ve Rehber Öğretici, Fatsa İlçesi Hz. Hamza Camii İmam-Hatibi Mustafa TAZE tarafından verildi.