Gölköy İlçe Müftülüğümüze Bağlı Aydoğan Mahallesi Merkez Camiinde, “Miraç Kandili” Canlı Yayın Programı Yapıldı.

Gölköy İlçe Müftülüğümüze bağlı Aydoğan Mahallesi Merkez Camiinde, “Miraç Kandili” Canlı yayın programı,     Alanyurt Mahallesi Merkez Camii İmam-Hatibi Ali PERK’in, Kur’an Kerim Tilaveti ile başladı. Gölköy İlçe Müftülüğü koro ekibinin ilahi dinletisi ile devam etti. Mevlid, Tevhid, Veladet ve Miraç Bahri okundu.  Cihadiye Mahallesi Camii İmam-Hatibi Serhat ATAŞ,ın Miraç Gecesi hediyesi olan Bakara Suresinin son iki ayetini tilavet ettikten sonra İlçe Vaizi Cemil YİĞİT, İsra ve Miraç hakkında bilgi verdi ve “Büyük fetihler ,hep büyük çilelerden sonra gerçekleşmiştir”. Bir insanın iman, salih amel ve samimi niyetle ne kadar yükselebileceğini bizlere Miraç mucizesi göstermektedir. Namazlarda okuduğumuz Tahiyyat Duası, Peygamber Efendimizle Allah arasındaki muhabbeti namazlarımıza taşımıştır. Böylece namazlarımız birer Miraç hükmüne gelmiştir dedi ve İlçe Müftüsü Bekir ERTÜRK’ün, “…Ya Rabbi!  Miraç değerleri ile bizlere; Kulluk sözümüzü, sorumluluk bilincimizi tazelemeyi, tam bir teslimiyeti nasip eyle! Burağımız; imanımız, refrefimiz ibadetlerimiz olsun.” duaları ile program bitti.