15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİKLERİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİKLERİ

1 - 13.07.2018 Cuma gecesi Merkez Hase Camiin de  Yatsı namazı öncesi Yatılı Kur’an Kursu öğrencilerimizin katılımıyla program yapıldı.  Kur’an-ı kerim ziyafeti verildi ve dua yapıldı.
 2 - 13.07.2018 Cuma günü “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı” etkinlikleri kapsamında, cuma namazında İlçemizdeki tüm camilerde Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, dualar edildi.
        Cuma namazından sonra, İlçe merkezindeki camilerimizde pilav ve ayran ikramı yapıldı. Akşam ve Yatsı namazları Hase camiinde topluca kılındı.
3 - 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında, Kaymakamımız Sayın Tuncay KALDIRIM, ve beraberindeki heyetle, Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi ve kabirleri başında Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, dualar edildi.
4 -  15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında, vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla, Gölköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Önünden  Cumhuriyet Meydanına kadar “Milli Birlik Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
 5 - Gölköy Kaymakamlığı ve Gölköy Belediye Başkanlığı tarafından, Cumhuriyet meydanında düzenlenen programda, Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, dualar edildi. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü; slayt gösterileri ve çeşitli etkinliklerle sabaha kadar devam etmiş olup sabah namazını kıldıktan sonra sona erdi.